Cat gargoyle

Cat Gargoyle at the National Cathedral

Om du älskar att odla fjäderfä i din trädgård och planerar att sätta upp en liten och enkel coops i din trädgård för att hysa din kyckling, kanske du vill utforska att göra det som ditt gör-det-själv-projekt. Det kan verkligen vara enkelt och enkelt att bygga en kycklingsko, och för det mesta behöver den inte någon som är expert.

En av nycklarna till att göra enkla kycklingsko till en verklighet är att ha en lätt att följa guide som gör att du enkelt kan bygga strukturen genom att bara följa anvisningarna. Om du är intresserad av att bygga enkla kycklingsko är här en enkel och grundläggande guide för att göra en.

- Få en kycklingskoplan som din guide. Att bygga coops för din kyckling har blivit en mycket enkel uppgift på grund av byggplaner som är lättillgängliga idag. Dessa byggplaner innehåller illustrationer och diagram som låter dig följa instruktionerna enkelt och exakt. De innehåller också en guide om vilka material och verktyg som ska användas och innehåller också de mätningar som du behöver följa för att göra noggrann konstruktion.

Med en bra plan kan du rädda dig från frustrationen över att behöva göra ett försök och fel med dina material, vilket också kan vara kostsamt. Detta hjälper dig också att arbeta snabbare.

- Säkra dina material för coop. Som ett gör-det-själv-projekt kanske det inte är praktiskt att bygga ett mycket stort coop. Du kan börja med en storlek som du enkelt kan hantera med dina verktyg och resurser från och med tiden. Använd ditt skrotträ och annat material som du redan har. Du kanske inte behöver köpa nya verktyg eftersom de flesta verktygen i coop-byggnad vanligtvis finns i alla hem - naturligtvis måste du se till att din coop-design inte behöver komplicerade verktyg också.

- Planera din tid för arbetet. Du kan spendera hela helgerna för att arbeta på din kycklingsko om du vill. Naturligtvis, genom att börja tidigt, kommer du också mer sannolikt att avsluta tidigt, så börja nu så att du kan njuta av fördelarna med att bygga din egen coop-plan.

- Början på din konstruktion. Att ha byggnadsplanen och steg-för-steg-guide och instruktion för att bygga ditt coop kan hjälpa dig att göra exakta mätningar på dina material. Speciellt om du inte är en snickare eller har begränsad erfarenhet av projekt som detta är instruktionsböcker och guider alltid en av de bästa sakerna du kan ha innan byggandet påbörjas. Det kan också innehålla några tips och tricks för att göra konstruktionen enklare och snabbare också.